fbpx
Hopp til innholdet
image

Det Gylne Rosenkorset

Orientering

Informasjon om kurset

Velkommen til vårt kurs: Rosenkors og Gnosis, Veien til åndelig oppvåkning.

Nedenfor følger nødvendig informasjon før vi starter kurset.

Om kurset

Her finner du en PDF-fil med kursmaterialet. Du vil se at kurset er delt inn i 11 deler. Disse fordeles over de fire møtene som følger:

Første møte – Del 1-2-3 
Andre møte – Del 4-5-6  
Tredje møte – Del 7-8 

Fjerde møte- Del 9-10-11

Før møtene

Det kan være nyttig å forberede seg ved å lese delene før møtet, men dette er selvfølgelig opp til deg selv. Hvis du velger å lese dem før møtet, vil vi anbefale deg å lese en del om dagen i løpet av de siste dagene før møtet. Målet med kurset er ikke å komme til full forståelse av alt som blir nevnt, det er mer for å gi deg en retning og oversikt over en universell lære som har vært til alle tider og som går veldig dypt.

Vi vil anbefale deg å lage en utskrift av kurset. Hvis du deltar og dette er ikke mulig, kan du gi oss beskjed så sender vi deg materialet i posten.

Om kveldene

Vi vil holde en introduksjon på omtrent en halv time, hvoretter vi har rundt 1 time med deling av tanker. Vi vil prøve å være ferdig klokken 21.30. Hvis det er ønskelig å gå dypere kan vi ha et ekstra møte på onsdagene etter kurset.

Hvis det ikke er mulig for deg å delta på et møte, ønsker vi å få et varsel på e-post.

Zoom

Vi er tilstede fra kl. 19:45 for å slippe deg inn. Vi ber deg – om mulig – å ha kameraet på i løpet av kurset, og å åpne mikrofonen når du ønsker å si noe. Hvis du vil komme med innspill eller spørsmål kan du delta med mikrofonen eller i chatten.

På alle datoer vil zoom-lenken være den samme: https://zoom.us/j/91379622341

Har du problemer med Zoom eller med internett kan du også ringe inn til møtet via telefon: +47 2396 0588. Da blir du bedt om å oppgi møte-ID, som er 91379622341#. Etterpå må du taste # en gang til for å komme inn i møtet.

Vi vil gjerne ha kontakt i vår (lukkede) facebookgruppe som er spesielt laget for dette kurset. Du kan melde deg på her: https://www.facebook.com/groups/1188566831601908

Alle spesielle kunngjøringer vil du få tilsendt via e-post.

Vi gleder oss til å møte deg!

Med vennlig hilsen,

Det Gylne Rosenkorset

Kursmaterialet